UVJETI POSLOVANJA

Prodavatelj Prodavatelj je Waterline d.o.o., Palinovečka 19D, 10000 Zagreb, OIB: 49188852604, IBAN: PBZ HR7123400091100207774; ZABA HR2723600001102378306
(u daljnjem tekstu Prodavatelj). Kupac Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje i plaća proizvode koji su prezentirani na internet stranicama Prodavatelja. ———————————————-

Internet stranice Prodavatelja nisu web shop i ne mogu se koristiti za automatsko naručivanje proizvoda.

———————————————

Kupac može naručiti i platiti proizvode isključivo slijedom nekoliko narednih koraka:

1. korak: ODABIR PROIZVODA

Kupac treba izabrati željene proizvode bilježeći njihove šifre i veličine koja su navedene uz fotografije prozvoda.

2. korak: PROVJERA DOSTUPNOSTI

Kupac treba provjeriti dostupnost izabranih proizvoda putem telefonskog broja 01/ 48 36 035 ili putem e-mail adrese magnetix-wellness.hr@gmail.com

3. korak: NARUDŽBA

Kupac naručuje dostupne proizvode putem telefonskog broja 01/ 48 36 035 ili putem e-mail adrese magnetix-wellness.hr@gmail.com te odabire željeni našin plaćanja i isporuke.

4. korak: PLAĆANJE

Kupcu plaća ukupan iznos za naručene proizvode po uputama naznačenim na ponudi Prodavatelja.

5.korak: ISPORUKA

  Prodavatelj / posrednik u trgovini / izvršitelj usluga
Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je: Waterline d.o.o., Palinovečka 19D, 10000 Zagreb, OIB: 49188852604, IBAN: PBZ HR7123400091100207774; ZABA HR2723600001102378306 (u daljnjem tekstu Prodavatelj). Poslovna sposobnost Prihvaćanjem Uvjeta poslovanja Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja. Elektronska komunikacija Posjećivanjem i korištenjem Magnetix Wellness internet stranice prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema ili unese netočnu e-mail adresu, ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail, Prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično. Cijene Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama (kn) za krajnjeg kupca, s uključenim PDV-om i troškovima dostave za područje Republike Hrvatske. AKCIJSKE CIJENE vrijede isključivo u vrijeme akcije. Odgoda slanja ili preuzimanja proizvoda na akciji moguća je isključivo ukoliko su proizvodi plaćeni unaprijed, bilo uplatom na transakcijski račun, bilo kartičnim plaćanjem. Za nepreuzete pošiljke ponovno slanje odnosno isporuka nije moguća po istim cijenama. Narudžba i trenutak sklapanja ugovora Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada Kupac prođe cijeli postupak narudžbe odnosno plati naručeni proizvod. Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na slijedeće načine:
  • E-banking-om ili općom uplatnicom/virmanom (podaci za uplatu: Nobel Water Systems d.o.o., Medačka ulica 18 10000 Zagreb, IBAN: HR1524020061100443806)
  • kreditnim karticama online (Diners, American Express, MasterCard)
  • debitnim karticama online (Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron)
Narudžba se smatra zaprimljenom:
  • U slučaju plaćanja kreditnom karticom – u trenutku kada Nobel Water Systems d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice Kupca na iznos narudžbe.
  • U slučaju plaćanja e-bankingom, općom uplatom i pouzećem – u trenutku kada Nobel Water Systems d.o.o. elektroničkim putem zaprimi narudžbu.
U trenutku kada je narudžba zaprimljena, Prodavatelj će elektronskim putem u obliku e-mail-a obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen. U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Nobel Water Systems d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe. Nakon potvrde predautorizacije, Nobel Water Systems d.o.o., će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti Kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan. U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Nobel Water Systems d.o.o., zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen. Ukoliko je proizvod naručen, a kao način plaćanja je odabran e-banking ili opća uplata, Nobel Water Systems d.o.o. obvezuje se rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 2 radna dana, ne uključujući Subotu i Nedjelju. Nakon isteka 2 radna dana od primitka narudžbe, Nobel Water Systems d.o.o. ne jamči za raspoloživost proizvoda. Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Prodavatelj će obavijestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ te o roku u kojem je proizvod dobavljiv. Naručeni proizvod, ovisno o tome da li je dostupan na skladištu, Prodavatelj isporučuje u najkraćem mogućem roku.