MAGNETIX WELLNESS

Iskustva korisnika

Postoji mnogo zanimljivih činjenica o magnetizmu i učinku magneta

koje su objavljene kroz brojne knjige, znanstvene studije i izvješća korisnika.

No, nitko ne razumije učinak magnetskog nakita bolje od onih koji ga nose.

KRALJEŽNICA, MIGRENE

Valerija Rozić, Zagreb

Htjela bih ispričati moja iskustva korištenja magnetskog nakita u svrhu reguliranja mojih zdravstvenih problema. Sa mojih 68 godina moj organizam bio je dosta „oštećen“.

Osoba sam, koja baš ne prihvaća rado tuđe prijedloge, dok se sama ne uvjeri u rezultat. Kaže se: „Dok ne probaš, ne znaš je li nešto dobro ili ne.“

Nakon pada na leđa sa metar i pol visine, liječila sam se u bolnici, na terapijama, toplicama, blokadama, …, ali sve bez rezultata.

Bolovi su bili stalni. Na prijedlog i savjet moje prijateljice počela sam nositi magnetski nakit.

Na moje veliko zadovoljstvo, nakon nekoliko dana nošenja tri magnetska srca bez prestanka, bolovi su nestali!

Počela sam „normalno“ živjeti bez boli, a što je najvažnije i bez lijekova.

Još iz mladosti imala sam povremeno migrene, tako jake da bi prosjedila cijelu noć u krevetu, jer kad bih legla, imala sam osjećaj da će mi glava eksplodirati od strašnih bolova. Budući da imam kronični gastritis, nisam mogla uzimati nikakve tablete protiv bolova.

Primjenjujem magnetsko srce i kod migrene, i to odmah kad počinje bol, što je vrlo bitno kod svake vrste boli.

Osim magnetskih srca, sada koristim i nekoliko magnetskih narukvica, magnetske naušnice i magnetsko prstenje. Po preporuci liječnice, pijem i više od dvije litre „magnetizirane“ vode, koja mi je regulirala niski tlak i probavu.

Sada svoja iskustva prenosim drugima, zadovoljna osobnim rezultatima nošenja magnetskog nakita. Uvjerit ćete se da sve više ljudi želi, prirodnim putem, koliko se može, riješiti bolova. Doktorica Ana kaže: „Tableta jednom koristi kad je uzmeš, a drugi puta kad je ne uzmeš!“

Za sada toliko, jer bih o iskustvima mogla pričati danima!

REUMA, ALERGIJA, MIGRENA

Ana Kolar, Zagreb

Imam 56 godina i moj prvi susret s magnetima bio je prije više godina, kad sam na jednoj reklami vidjela traku s magnetima koja pomaže kod bolova u koljenu i olakšava hodanje.

Obzirom da je moja mama imala velikih problema s koljenom i nije mogla hodati duže vrijeme, a silazak niz stepenice bio je prava mora, kupila sam tu traku s magnetima. Bila je ružna, nespretna, čičak se ljepio za čarape, trebalo je paziti u kojoj prilici se smije nositi, itd. Uglavnom prava gnjavaža, ali je hodanje bilo uvelike olakšano

Kad me je moja dugogodišnja znanica Slavica pozvala da dođem na predavanje o magnetskoj terapiji, uz pomoć magnetskog nakita, nisam okljevala ni časa. Bila sam oduševljena ljepotom i parktičnošću magnetskog nakita, a nakon predavanja učlanila sam sebe i mamu.

Nakon što sam se okitila magnetskim nakitom moji problemi su nestajali jedan po jedan.

Moja mama ima također odlična iskustva i jako pozitivne zdravstvene rezultate s magnetskim nakitom.

Oduševljena sam postignutim efektima i promjenama na mom zdravlju pa svesrdno preporučujem magnetski nakit svima oko sebe, a onima koji nisu uvjereni u djelovanje magneta, posudim neki dio nakita, pa i oni ubrzo promjene mišljenje.

VIRUSNI MENINGITIS, NESVJESTICA, MOKRAĆNI MJEHUR

Dragica Žižanović, Dugo Selo

Već dugo želim napisati svoje pozitivno iskustvo djelovanja magneta na moje zdravstvene probleme, a toga se nakupilo u mojih 56 godina. Obavljamo svoje obiteljske i poslovne dužnosti ne misleći na svoje zdravlje sve dok ne zaboli.
Odem liječniku, a on propiše tablete ove, pa tablete one. Liječim jedan zdravstveni problem, a oboli drugi organ. I tako u krug dok mi nije uništen imunitet.

Počele su se redati razne zdravstvene tegobe: padanje u nesvijest (a nije epilepsija), bubrežni napadaji, Helicobacter pylori u želucu (tri bezuspiješne terapije koktelima antibiotika), česte upale mokraćnoga mjehura.

 

Tako lošeg imuniteta obolila sam od teškog oblika virusnog meningitisa, što znači dugi oporavak s mogućim posljedicama na mozgu. Šetajući od jednoga do drugoga liječnika 1998. godine otkriveno mi je začepljenje karotida, u većem postotku desne. Laički mi je objašnjeno da su mi karotide ovapnile, što znači da nisu elastične (terapija stugeron forte ili cinarizin forte cijeli život), onda osteoporoza, desni kuk sa stanjenom hrskavicom što mi je otežavalo hod.

Tražeći pomoć za svoje zdravlje saznala sam za magnetski nakit.

Nakon toliko terapija lijekovima s malim, gotovo nikakvim pomakom, nisam mogla povjerovati da mi magneti mogu pomoći. Ali, kada sam vidjela taj prekrasan nakit koji plijeni svojim dizajnom, odlučila sam pokušati.

Sada magnetski nakit nosim već šest i pol godina i to: 3 magnetske narukvice, jednu magnetsku nanožnicu, 2 magnetska srca (jedno na jednjaku, jedno na mjehuru) i jednu magnetsku ogrlicu. Povremeno, kada se pojavi neki simptom, povećam broj magneta. Pijem oko 2 litre magnetizirane vode dnevno.

Danas mnogi ne mogu niti zamisliti da sam ja imala zdravstvene probleme, osim mojih bližnjih i liječnika, koji su mi sa sažaljenjem pokušavali pomoći.

U rujnu (21. 09. 2010.) otišla sam na kontrolu, tj. na DOPLER snimanje karotida. Nakon prvog snimanja liječniku je bilo nešto sumnjivo, pa je napravio drugo snimanje, a onda je zamolio medicinsku sestru da i ona ponovi snimanje, uz komentar: “Nije mi jasno da je nalaz VB SLIVA bolji nego prije desetak godina“.

Ponosno sam pokazala da nosim magnetski nakit već šest i pol godina.

Sada, kada moji najdraži, prijatelji i poznanici nose magnetski nakit i zadovoljno pričaju što se sve promjenilo u njihovom zdravlju, ja se ponovo oduševim.

Sretna, zdrava i vesela, kao član ENERGETIX Wellness-a, svima preporučujem da osjete kako je opet biti zdrav i pun poleta! Zahvalna sam, a takve nove prijatelje i tako divna druženja poželila bih svakome. U ostalom i to je ZDRAVLJE!!!

ALERGIJA, VISOKI TLAK, MOŽDANI UDAR

Željko Habljak, Zagreb

Postao sam dio MAGNETIX Wellness obitelji u 9. mjesecu 2009. godine na nagovor prijatelja Davora i od tada se moj život promijenio, kao i život moje obitelji.

Noseći magnetski nakit, riješio sam svoj problem sa visokim tlakom, a nestali su i alergijski simptomi izazvani ambrozijom u proljeće i jesen.

Najbolje iskustvo sa magnetima, doživio sam sa svojim ujakom, koji je preživio drugi moždani i smješten je u Riječku bolnicu u besvjesnom stanju, sa udarom na desnoj strani mozga.

Nakon par tjedana liječnici su ujaka otpustili iz bolnice bez znakova svijesti, doslovno govoreći da mu nema pomoći i bez ikakve terapije. Uz dogovor sa obitelji, smješten je u gerijatrijski dom na Grobniku

Moja mama je jedan dan sa sestrom otišla u oproštajnu posjetu bratu i na povratku mi je rekla da se pozdravila sa njim, zbog pretpostavke da će živjeti još koji dan.
Slijedeći dan sam nazvao sestričnu i pitao je da li je ujak još živ? Želio sam doći do njega. Na što mi je ona rekla, da nema smisla dolaziti, jer ćemo se i onako brzo vidjeti na pogrebu.

Nazvao sam prim. dr. Švast Singer, kojoj se ovim putem zahvaljujem na podršci. Savjetovala mi je da je čovjek još živ i da uvijek postoji nada, makar i mala.

Kada sam došao u Rijeku, odveli su me kod ujaka i na gotovo beživotno tijelo sam stavio sve magnete sa sebe, i još par magnetnih srca koje sam posebno kupio.

Nakon dva dana me nazvala sestrična da je ujak otvorio oči, i od tada je iz dana u dan krenulo na bolje.

Nakon četiri tjedna (cijelo vrijeme sam išao u posjet i svaki put kupio još jedno srce za njega) u ustanovi je ujak izrazio želju da bi išao kući! Njegova je obitelj ovu želju sa oduševljenjem prihvatila.

Danas ujaku kući dolazi fizioterapeut, koji radi sa ujakom, dok on čeka red za Krapinske Toplice. Mozak mu radi sto posto, jedino mu još lijeva ruka nije profunkcionirala do kraja. Sva ostala motorika radi bez problema.
Samo da napomenem da ujak nosi na sebi magneta ukupne jačine barem 40.000 Gaussa.

U ovo medicinsko čudo malo tko vjeruje, ali zahvaljujući magnetima i njihovom djelovanju, ja sam siguran da će moj ujak poživjeti još koju godinu. Ne moram niti pisati da sam i ja oduševljen djelovanjem magneta koje preporučujem svim prijateljima i poznatima!

GLAVOBOLJA, BOLNI ZGLOBOVI ŠAKE

 

Dragica Vidaković, Zagreb

Moj muž je vrlo nepovjerljiv prema svim „novotarijama“, pa tako i prema magnetima.
Iza njegovog omiljenog kauča je prekidač za njegovu svjetiljku.

Jednog dana osjetio je da ga ne može dohvatiti rukom zbog boli u ramenu, nego se svaki put mora ustati da dohvati prekidač.

 

Uspjela sam ga nagovoriti da stavi „magnetsko lutajuće srce“ na bolno rame. Uz negodovanje je ipak pristao: „Ajde, neka ti bude!“ i nastavio čitati. Nakon, možda pola sata, zatrebalo mu je svjetlo i on je začuđen rekao: „Gle! Mogu upaliti svjetlo bez ustajanja!“. Rame je „proradilo“. Uvjerio se da to funkcionira iako nije vjerovao.
A kako sam se ja uvjerila…

Krenuli smo na Sljeme, iako me od jutra već boljela glava. Potužila sam se Jasni, koja je sjedila u autobusu iza mene.

Odmah mi je stavila magnetsko srce, a ja sam mislila da mi popravlja frizuru. Vožnja autobusom je trajala dvadesetak minuta.

Kad smo stigli na vrh, sjeli smo na terasu i naručili kavu, Jasna me upitala: „Kako ti je glava?“ Začudila sam se: „Zašto me pitaš?“ – zaboravila sam da me boljela. „Onda mi vrati srce“ – nasmijala se Jasna. „Kakvo srce?“ pitam ja, jer nisam ni znala da mi ga je prikačila na kosu.

Bila sam oduševljena učinkom! Bez tableta i masaže, mene je prestala boljeti glava.
To je bio moj prvi konkretni susret sa djelovanjem magneta.
Zahvaljujući Jasni postala sam  redoviti korisnik blagotvornog učinka magneta, a preporučujem ih svima, jer želim pomoći da se riješe bolova bez kemije.

Magnetske narukvice su me oslobodile stalnih bolova u zglobovima šake i uljepšale mi umirovljeničke dane, a magnetsko srce je stalno uz mene na mjestu gdje me nešto zaboli.

Magnetski štapić je stalno uz mene – stoji u čaši sa vodom. Ujutro čim ustanem, ako ostane vode u čaši, ja je izlijem u sobno cvijeće. I gle čuda, cvijeće odjednom buja, cvate i raste – da ne povjeruješ!
Mislim da bi ljudi više trebali imati povjerenja u ovakva dobra. Da nije tako, još bismo živjeli u pećinama.
Hvala Jasni i Magnetix Wellnessu!